Skambinkite +370 681 64 527

Bendrieji reikalavimai Uzbekistano vizos gavimui 

Paraiška Uzbekistano vizai gauti pildoma el. būdu 

 Tinkamai užpildyta Uzbekistano vizos paraiškos forma 

 Pasas turi galioti mažiausiai 3 mėn. po vizos galiojimo pabaigos, nesuplėšytas, tvarkingos būklės

  Pase turi būti ne mažiau nei 1 laisvas puslapis vizai įklijuoti („kiti užrašai“, „paso galiojimas“ nesiskaito)

  El. nuotrauka turi būti spalvota, baltame fone, ne senesnės 6 mėn. (3,5 x 4,5 cm). Nuotrauką padarome vietoje, mūsų biure!

KITA SVARBI INFORMACIJA UZBEKISTANO VIZAI

UZBEKISTANO VIZŲ APDOROJIMAS gali užtrukti iki 5 darbo dienų

Uzbekistano turistinės vizos kaina  nuo 89 EUR*

Uzbekistano Ambasados konsulinis skyrius dirba tik pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais.

* LR piliečiams Uzbekistane leidžiama išbūti iki 30 dienų gavus turistinę vizą.
Vizos užsakymui nurodykite Jūsų kontaktinį telefoną ir 5 min. bėgyje mes perskambinsime!

Grįžti į vizų puslapį