Skambinkite  +370 681 64 527 

Bendrieji reikalavimai Rusijos vizos gavimui

  Pasas turi galioti mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos, nesuplėšytas, tvarkingos būklės

  Pase turi būti ne mažiau nei 2 puslapiai vizai įklijuoti (“kiti užrašai”, “paso galiojimas” nesiskaito). Jeigu papildomai reikalingas tranzitas per Baltarusiją, turi būti ne mažiau nei 3 puslapiai

  Rusijos viza įforminama pagal įsigyto draudimo galiojimo trukmę (minimali suma 30 000 EUR), draudimo polise turi būti įrašyta, kad vykstama į Rusiją, ne į NVS. Draudimą padarome vietoje, mūsų biure!

  Nuotrauka turi būti spalvota, matinė, baltame fone, ne senesnė 6 mėn. (3,5 x 4,5 cm). Nuotrauką padarome vietoje, mūsų biure!

  Anketos duomenys: 

  1. Vardas, pavardė (+ mergautinė)
  2. Gimimo šalis ir miestas (jei gimė ne LR – nurodyti emigravimo į Lietuvą metus)
  3. Gyvenamasis adresas ir telefono Nr.
  4. Darbovietės pavadinimas, pareigos, adresas
  5. Judėjimo kryptis (į kurį miestą vykstate)
  6. Paskutinės kelionės data į Rusiją
  7. Jeigu turite artimų giminių Rusijoje, būtina nurodyti to žmogaus vardą, pavardę, gimimo datą, namų adresą ir giminystės ryšį.

Dokumentų pridavimo diena į forminimo terminą nesiskaičiuoja. Vizos įforminimo terminas gali nusikelti dėl šventinių dienų Lietuvoje ar Rusijoje. 

TURISTINĖ RUSIJOS VIZA

Turistinės vienkartinės vizos į Rusiją kaina 78 EUR (forminama 8 d.d.)

KOMERCINĖ RUSIJOS VIZA

  Norėdami gauti daugkartinę/dvikartinę/vienkartinę komercinę vizą į Rusiją, jei prieš tai neturėjote vizos, reikia gauti kvietimą. Kvietimo įforminimo terminas ~30 k.d. Gavus kvietimą, papildomai reikalingas laikas vizos įklijavimui į pasą. Maksimalus buvimo Rusijoje laikas 180 parų per metus.

Vizos užsakymui nurodykite Jūsų kontaktinį telefoną ir 5 min. bėgyje mes perskambinsime!

Grįžti į vizų puslapį