Skambinkite +370 681 64 527 

Bendrieji reikalavimai Kinijos vizos gavimui

  Pasas turi galioti mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos, nesuplėšytas, tvarkingos būklės

  Pase turi būti ne mažiau nei 2 puslapiai (esantys šalia vienas kito) vizai įklijuoti („kiti užrašai“, „paso galiojimas“ nesiskaito)

  Reikalingas kelionės draudimas (įforminame mūsų biure, kaina 9 EUR)

  Viešbučio rezervacijos ir skrydžio bilietų kopijos

  Vaikams iki 16 metų reikalingas gimimo liudijimo originalas ir abiejų tėvų pasų kopijos

  Reikalinga el. nuotrauka, nuotrauką padarome vietoje

  Anketos duomenys: 

  1. Vardas, pavardė (+ mergautinė)
  2. Gimimo šalis, miestas
  3. Namų adresas ir tel. nr.
  4. Darbovietės pavadinimas, pareigos, adresas, kontaktinis tel.
  5. Išsilavinimas (įstaiga, profesija)
  6. Sutuoktinio duomenys (vardas, pavardė, mergautinė pavardė, gimimo data)
  7. Tėvų duomenys (vardas, pavardė, mergautinė pavardė, gimimo data, pilietybė)
  8. Paskutinio vizito Kinijoje data, taip pat nurodyti aplankytas šalis per paskutinius penkis metus
  9. Reikalingi bent vieno šeimos nario duomenys, į kurį galima būtų kreiptis nelaimės atveju

  Nepilnamečiams iki 18 metų papildomai reikalingi: gimimo liudijimo kopija, abiejų tėvų pasų kopijos, tėvų santuokos (jei išsiskyrę – taip pat ir ištuokos) liudijimo kopija ir notaro patvirtinto leidimo vaikui išvykti į užsienį kopija

  Kinijos konsulinis skyrius dirba tik antradieniais ir ketvirtadieniais, todėl dokumentus reikia gauti vieną dieną prieš pridavimą (pirmadienį arba trečiadienį iki 15:00 val.). Paso kopiją, viešbučio rezervacijos vaučerį, bilietų kopijas siųsti mums el. paštu info@vizalija.lt 

 Užpildome privalomą el. anketą Kinijos vizos gavimui bei atspausdintą variantą

 Informuojame, kad Kinijos vizos gavimui reikalinga nuskaityti biometrinius duomenis (pirštų antspaudus), todėl būtinas asmeniškas dokumentų pridavimas. Mes pasirūpiname visos dokumentacijos įforminimu, užpildome privalomą el. anketą, užregistruojame Jus vizitui į Kinijos konsulatą ir palydime Jus su visų dokumentų paketu.

Turistinės Kinijos vizos

Vienkartinės turistinės vizos į Kiniją kaina 115 EUR.

Verslo Kinijos vizos

* Vieno įvažiavimo metu šalyje leidžiama išbūti 30 dienų.

Papildomi reikalingi dokumentai verslo Kinijos vizai:

  Pažyma iš darbovietės (anglų kalba)

  Senos (pasibaigusios) Kinijos vizos kopija

  Kinijos įmonės, į kurią vykstama registracijos pažymėjimo kopija

  Kvietimas iš Kinijos įmonės, į kurią vykstate

Vizos užsakymui nurodykite Jūsų kontaktinį telefoną ir 5 min. bėgyje mes perskambinsime!

Grįžti į vizų puslapį