Skambinkite  +370 681 64 527 

Bendrieji reikalavimai Tailando vizos gavimui

  Pasas turi galioti mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos, nesuplėšytas, tvarkingos būklės

  Nuotrauka turi būti spalvota, ne senesnė 6 mėn. (3,5 x 4,5 cm). Nuotrauką padarome vietoje, mūsų biure!

  Užpildytas prašymas (pildoma ranka lietuvių arba anglų kalba) parsisiųsti prašymo formą

 Išpirkto lėktuvo bilieto kopija (su grįžimu arba išvykimu į kitą šalį, bent pirmam įvažiavimui į šalį)

 Viešbučio rezervacijos kopija (bent pirmam įvažiavimui)

 Daugkartinėms vizoms – banko išrašo patvirtinimas, kad sąskaitoje yra bent 5000 EUR

 TAILANDO VIZOS TIPAI:

TURISTINĖ  vienkartinė       galioja 60 d.            forminama 7 d.d.    55 EUR

TURISTINĖ  daugkartinė     galioja iki 6 mėn.    forminama 7 d.d.

VERSLO  vienkartinė       galioja 3 mėn.           forminama 7 d.d.

VERSLO  daugkartinė     galioja 12 mėn.          forminama 7 d.d.

VERSLO  metinė               galioja 12 mėn.          forminama 7 d.d.

STUDENTIŠKA vienkartinė       galioja 3 mėn.           forminama 7 d.d.

STAŽUOTĖMS vienkartinė        galioja 3 mėn.           forminama 7 d.d.

ŽINIASKLAIDOS IR FILMŲ vienkartinė     galioja 3 mėn.      forminama 7 d.d.

*Dėl galimybės įforminti vizą per trumpesnį laiką, prašome susisiekti su mūsų vizų ekspertu tel. +37068164527
Vizos užsakymui nurodykite Jūsų kontaktinį telefoną ir 5 min. bėgyje mes perskambinsime!

Grįžti į vizų puslapį