Skambinkite  +370 681 64 527 

 

 Viza į Kiniją. Bendrieji reikalavimai Indijos vizos gavimui

  Pasas turi galioti mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos, nesuplėšytas, tvarkingos būklės

  Nuotrauka turi būti spalvota,  baltame fone, ne senesnė 6 mėn. (5 x 5 cm). Nuotrauką padarome vietoje, mūsų biure!

  Pase turi būti ne mažiau nei 2 puslapiai vizai įklijuoti („kiti užrašai“, „paso galiojimas“ nesiskaito)

 Aviabilietų kopija

 Viešbučio rezervacijos kopija

  Anketos duomenys: 

  1. Vardas, pavardė (+ mergautinė)
  2. Gimimo šalis ir miestas
  3. Namų adresas ir tel. nr.
  4. Darbovietės pavadinimas, pareigos, adresas, kontaktinis tel.
  5. Vyro (žmonos) ir tėvų vardas, pavardė,  ir pilietybė
  6. Aplankytos šalys per paskutinius 10 metų
  7. Svarbu žinoti, ar nėra giminių Pakistane
  8. Jei lankėtės Indijoje anksčiau, reikės nurodyti senos vizos Nr., išdavimo datą ir vietą bei adresą ir kontaktinį tel.

 

ELEKTRONINĖ TURISTINĖ INDIJOS VIZA

Dvikartinė     galioja 60 d.    forminama 4-6 d.d.

Anketa el. turistinei Indijos vizai (pildyti Regular Visa Application)

Reikalingi dokumentai:

  Nuskanuota spalvota paso kopija (pdf formatu, minimalus dydis 10KB, maksimalus – 300KB)

 Nuskanuota 1 spalvota nuotrauka (jpg formatu, minimalus dydis 10KB, maksimalus – 1MB, spausdinio dydis – 5 x 5 cm)

  Anketos duomenys (aprašyta aukščiau)

 Aviabilietų rezervacijos kopija

 Viešbučio rezervacijos kopija

 

Elektroninė turistinė viza galioja tik skrendant į Indijos 24 oro uostus: Ahmedabad, Amritsar, Bagdogra, Bengaluru, Calicut, Chennai, Chandigarh, Cochin, Coimbatore, Delhi, Gaya, Goa, Guwahati, Hyderabad, Jaipur, Kolkata, Lucknow, Mangalore, Mumbai, Nagpur, Pune, Tiruchirapalli, Trivandrum&Varanasi. 

Elektroninę turistinę vizą galima gauti tik 2 kartus per kalendorinius metus.

 Viza yra dvikartinė, nepratęsiamo galiojimo ir su ja negalima lankytis uždraustuose teritorijose (pvz. kareivinės)

 

TURISTINĖ DAUGKARTINĖ         galioja iki 12 mėn.     forminama 10-15 d.d. 

DALYKINĖ DAUGKARTINĖ          galioja iki 12 mėn.     forminama 10-15 d.d.   (reikalingas iškvietimas iš Indijos įmonės anglų k. ir pažyma iš darbovietės anglų k.)

 

Vizos užsakymui nurodykite Jūsų kontaktinį telefoną ir 5 min. bėgyje mes perskambinsime!

Grįžti į vizų puslapį